Головна » Статті » Рецепти

Пиріг «Коса з фореллю»
Пиріг «Коса з фореллю»:

Тісто:
Борошно пшеничне 330 р
Молоко-125 мл
Сіль
Цукор 1,5 ст. л.
Масло розтоплене вершкове 50 г
Сухі дріжджі 1,5 ч. л.
Яйце 1 шт.
Начинка:
Свіжа лососева риба
(сьомга, форель, кижуч і т. д.) 600-700 р
Біле сухе вино 1,5 ст.
Цедра половини лимона
Вершковий сир (типу Філадельфії) близько 200 р
Кріп пучок
Сіль, перець
Картопляний крохмаль 1 ст. л.

Всі інгредієнти для тіста складаємо в ХП і ставимо на режим «Тісто». Форель відварюється в білому вині і цедрі хвилин 15 з початку закипання. Потім, давши охолонути у цьому «розсолі» до теплого стану, вийняти, очистити шкіру/кістки, розім'яти виделкою. Додати до риби вершковий сир, сіль і перець за смаком, ложку крохмалю, рубаний кріп. Розмішати. Тісто розгортаємо в пласт прямокутної форми і краю навпаки розрізаємо на смужки шириною приблизно 2 див. Розрізи не доводимо до середини, там начинка буде лежати. Начинку викладаємо «ковбаскою» по центру пласта ти починаємо загортати косу, нахлестывая один на одного розрізані смужки тіста поперемінно з кожної сторони. Змащуємо яйцем навпіл з водою, даємо підійти і в духовку на 30 хвилин при 180 градусах.

Просмотров: 578
Категория: Рецепти |
| Теги: форель, фореллю»

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет тюльпанів"
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Закусочний торт "Полянка"
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Налисники на молоці
Домашні цукерки з інжиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: