Головна » Статті » Рецепти

Курячі бочонки
Курячі бочонки:

300 гр курячого філе
3 шт картоплі
1 цибулина
панірувальні сухарі.

Куряче філе перемолоти разом з цибулею. Картоплю відварити в підсоленій воді, розім'яти в пюре і остудити. Додати трохи рубаного кропу. З фаршу сформувати кружальця, распластать і покласти в серединку ложечку пюре. Надати форму барильця. Обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в олії. Викласти на серветку і дати піти зайвому маслу.

Просмотров: 644
Категория: Рецепти |
| Теги: пюре, курячі

Рекомендовані рецепти:

Риба парова
Справжні манти
«Рафаелло» з плавлених сирків
Полуниця у вершках
Тортик "На графських руїнах"
Хліб з кукурудзяним борошном
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: