Кабачки — Кабанчики: Молоді кабачки 500-600 гр.фаршу(свинина, яловичина) 1 яйце, 1 ст. ложку аджики або те.пасти, цибулину, 3 часточки часнику. фаршу посолити поперчити, додати яйце, аджики або те.пасти, цибулину, часнику, добре вимісити. Молоді кабачки помити(шкірочку не знімати, у старих навпаки зняти), порізати кружальцями, трохи присолити, посипати перцем, додати трохи соєвого соусу. Візьміть дерев'яні шпажки і по черзі нанизуєте: кабачок - фарш-кабачок -фарш... з кінців повинен бути кабачок.На шматочки фольги кладете шашличок, звертаєте цукеркою... запікаєте 30 хвилин, потім розгортаєте і посипаєте тертим сиром, на 5 хвилин в духовку і можна їсти….
|