Головна » Статті » Рецепти

Кабачки — Кабанчики
Кабачки — Кабанчики:

Молоді кабачки
500-600 гр.фаршу(свинина, яловичина)
1 яйце,
1 ст. ложку аджики або те.пасти,
цибулину,
3 часточки часнику.

фаршу посолити поперчити, додати яйце, аджики або те.пасти, цибулину, часнику, добре вимісити.
Молоді кабачки помити(шкірочку не знімати, у старих навпаки зняти), порізати кружальцями, трохи присолити, посипати перцем, додати трохи соєвого соусу.
Візьміть дерев'яні шпажки і по черзі нанизуєте: кабачок - фарш-кабачок -фарш... з кінців повинен бути кабачок.На шматочки фольги кладете шашличок, звертаєте цукеркою... запікаєте 30 хвилин, потім розгортаєте і посипаєте тертим сиром, на 5 хвилин в духовку і можна їсти….

Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, те

Рекомендовані рецепти:

"Ледача" піца
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Закуска з курячого філе
Мафіни з бананом і горіхами
Глазурований сирок "Картопля"
Сирний пиріг з мандаринами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: