Персиковий пиріг під вершковим кремом: 800гр. консервованих персиків 250гр. борошна 200гр. вершкового масла 200гр. цукру 5 яєць 2ч. ложки ваніліну 2ч. ложки розпушувача тіста 50мл. молока Для крему: 400гр. сметани 100гр. цукру. Змішуємо масло, цукор і ванільний цукор. Збиваємо в масу яйця, молоко, борошно, розпушувач. Замішуємо не густе тісто. Застеляємо деко пекарської папером і виливаємо в неї наше тісто. Зверху викладаємо персики, попередньо порізані на невеликі часточки. Ставимо випікатися пиріг в розігріту духовку на півгодини. Збиваємо міксером сметану з цукром до пухкої маси і змащуємо нею гарячий пиріг.
|