Головна » Статті » Рецепти

Персиковий пиріг під вершковим кремом
Персиковий пиріг під вершковим кремом:

800гр. консервованих персиків
250гр. борошна
200гр. вершкового масла
200гр. цукру
5 яєць
2ч. ложки ваніліну
2ч. ложки розпушувача тіста
50мл. молока
Для крему:
400гр. сметани
100гр. цукру.

Змішуємо масло, цукор і ванільний цукор. Збиваємо в масу яйця, молоко, борошно, розпушувач. Замішуємо не густе тісто. Застеляємо деко пекарської папером і виливаємо в неї наше тісто. Зверху викладаємо персики, попередньо порізані на невеликі часточки. Ставимо випікатися пиріг в розігріту духовку на півгодини. Збиваємо міксером сметану з цукром до пухкої маси і змащуємо нею гарячий пиріг.

Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, збиваємо

Рекомендовані рецепти:

Суп-пюре по-фермерски
Голландський салат з оселедцем
Печиво горіхове
Капуста в угорському стилі
Кокосове печиво
Суп з авокадо і бринзою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: