Головна » Статті » Рецепти

Дуже ліниві пельмені
Дуже ліниві пельмені:

Робимо тісто.

3 склянки борошна,
1 яйце,
2/3 склянки води,
1/2 чайної ложки солі.

Просіваємо борошно. Додаємо яйце. Додаємо воду. Вимішуємо. Залишаємо на 30-40 хвилин на розшаровуванню (ОБОВ'ЯЗКОВО).

Робимо фарш.

м'ясо,
цибулю,
сіль,
перець.
м'ясо: 50% свинина, 50% яловичина.
Все інше за смаком і консистенцією.

30 хв від замісу тіста пройшло? Розкачуємо його листом товщиною не більше міліметра. Викладаємо зверху фарш, звертаємо в рулет. ОБОВ'ЯЗКОВО защипуємо довгий край. Ножем ріжемо на стовпчики. Це і є наші «ленивенькие». А далі просто – хоч у воду, хоч на пару, хоч в мікрохвильовку... Я поклав порізані рулетики в глибоку сковороду, на подушку із смаженої моркви і часнику, залив зверху розведеної у воді сметанкою з «Хмелі-Сунелі» і на кожну пельменьку по маленькому шматочку масла. Накрив кришкою і гасила на невеликому вогні, поки майже вся рідина не вбереться. Не забудьте розкласти по тарілках, посипати зеленню.

Просмотров: 557
Категория: Рецепти |
| Теги: хоч, зверху

Рекомендовані рецепти:

Кекс "селянські"
Шоколадний пломбір
Пудинг з фініками
Закусочний торт "Полянка"
Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Смачні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: