Головна » Статті » Рецепти

М'ясні Рулетики
М'ясні Рулетики:

фарш 0,5 кг;
6 шт. яйця;
лук 1 шт.;
твердий сир 400 г;
майонез 250 г;
сіль;
перець.
прованські трави.

Сир натерти на тертці.До натертому сиру додати яйця, майонез.Все ретельно перемішати.Трішки посолити (якщо сир солоний солити не треба), додати спеції. Отриману масу вилити на деко, застелене папером для випічки.Деко поставити в розігріту духовку. Випікати суміш хвилин 15, поки сир повністю не розплавиться і не покриється золотистою скоринкою.Тепер готуємо м'ясну начинку для рулету. Цибулю дрібно нарізати або пропустити через м'ясорубку і додати в сирий фарш, додати одне яйце, сіль і перець.На готовий сирний корж рівномірно викласти фарш.Згорнути рулет (загортається корж дуже легко).Випікати яєчно-м'ясний рулет при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин. Коли трохи охолоне, порізати на порційні шматочки!

Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, фарш

Рекомендовані рецепти:

Перемячи з м'ясом
Картопляний салат з гірчицею і селерою
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Курка з квасолею
Готуємо чапаті
Яловичина в лимонному соусі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: