Головна » Статті » Рецепти

Печінковий салат
Печінковий салат:

печінка яловича 500 г
цибуля ріпчаста середній 2 шт
гриби 200-300 р
солоні огірки-2-3 шт.
майонез за смаком
рослинна олія для смаження.

Яловичу печінку очистити від плівки, промити і просушити паперовим рушником. Нарізати тонкими пластинками (печінка краще приморозить, тоді легко буде нарізати) і обсмажити на рослинному маслі. Охолодити. Гриби нарізати пластинками, обсмажити, для поліпшення смаку можна додати грибної приправи. Якщо утворюється зайвий сік, покласти на друшляк. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити до прозорого кольору, можна присипати трохи цукром — додасть смак і колір. Якщо утворюється зайвий сік, покласти на друшляк. Солоні огірки нарізати соломкою, зайвий сік віджати. Печінку нарізати тонкою соломкою. Всі інгредієнти з'єднати і заправити майонезом.

Просмотров: 594
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, сік

Рекомендовані рецепти:

Пиріг "Зебра"
Рулет з м'яса з зеленню і яйцем
Фарширована гарбуз
Повітряне суфле з консервованої горбушею
Салат з капустою і мисливськими ковбасками
Мигдально-малинове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: