Головна » Статті » Рецепти

Печінковий салат
Печінковий салат:

печінка яловича 500 г
цибуля ріпчаста середній 2 шт
гриби 200-300 р
солоні огірки-2-3 шт.
майонез за смаком
рослинна олія для смаження.

Яловичу печінку очистити від плівки, промити і просушити паперовим рушником. Нарізати тонкими пластинками (печінка краще приморозить, тоді легко буде нарізати) і обсмажити на рослинному маслі. Охолодити. Гриби нарізати пластинками, обсмажити, для поліпшення смаку можна додати грибної приправи. Якщо утворюється зайвий сік, покласти на друшляк. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити до прозорого кольору, можна присипати трохи цукром — додасть смак і колір. Якщо утворюється зайвий сік, покласти на друшляк. Солоні огірки нарізати соломкою, зайвий сік віджати. Печінку нарізати тонкою соломкою. Всі інгредієнти з'єднати і заправити майонезом.

Просмотров: 425
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, сік

Рекомендовані рецепти:

Соус "Бер-блан"
Свинина по-китайськи
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Омлет-бісквіт
Рецепт паски
Салат з манго і помідорів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: