Головна » Статті » Рецепти

Форель під грибним соусом
Форель під грибним соусом:

Риба 1шт.
Гриби 200 гр.
Сир 100 гр.
Сметана 2 стіл.ложки.

Рибку нарізати+сіль, перець, змастити рослинним маслом, укласти на протиень. Гриби відварити в підсоленій воді,остудити,нарізати. Ріпчасту цибулю+гриби,обсмажити+0.5 ч. л. борошна, добре реремешать. У мисці змішати 2 стіл.ложки сметани і 0,5 склянки води+сіль, перець, спеції. Проварити соус до загусання. Рибу поставити в духовку на 15 хвилин при 220. Потім дістати, полити соусом, присипати сиром. Запікати ще 15 хвилин.

Просмотров: 594
Категория: Рецепти |
| Теги: стіл, соусом

Рекомендовані рецепти:

Нарізна печиво з джемом і мигдалем
Сьомга під соусом
Печиво «Арабіка»
Гречка з консервованим тунцем
Морквяний торт з сушеної журавлини
Чізкейк з літніми ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: