Малахітовий браслет: Куряче філе відварне 500 г Яйця варені 4 шт Ківі 2-3 шт Яблуко 1-2 шт Морква відварна 1-2 шт Майонез 250 г Часник 1-2 зубчики. Сіль, перець за смаком. майонез видавлюємо часник через чесноковыжималку і добре розмішуєм. У центр великого блюда поставити склянку чи банку. Я скористалася банкою з-під зеленого горошку... Навколо неї шарами викладаємо підготовлені інгредієнти: 1 шар: нарізане варене куряче філе. Посолити, поперчити за смаком. 2 шар: ківі, нарізане кубиками. Шар майонезу з часником. 3 шар: Білки яєць натерті на крупній тертці. Змащуємо майонезом. 4 шар: Варена моркву на крупній тертці. Тонкий шар майонезу. 5 шар: Яблуко натерте на крупній тертці (можна полити лимонним соком, щоб не потемніло) Верх і боки салату обмазуємо майонезом. Жовтки яєць натерти на дрібній тертці і посипати поверх салату. Залишити салат для просочення в холодильнику мінімум на годину. Потім акуратно виймаємо банку, а верх салату прикрашаємо кружечками ківі.
|