Картопляні млинці по-корейськи: Бекон або шинка (дрібно нарізати) 1 стакан (100-150г) Картопля (натерти на дрібній тертці) 2-3 шт. Овочі (дрібно нарізані або нашатковані будь-які на вибір — морква, цукіні, червоний солодкий перець, зелений горошок або кукурудза консервована квасоля і т. д.) 1 стакан Цибулю (зелену або ріпчасту поросяти, ягняти) 2/3 склянки Борошно 1/2 склянки Яйця 2 шт Сіль, перець, приправи за смаком Червоний перець Чилі тонко нарізаний за бажанням Рослинна олія для смаження. Спочатку нарізати всі овочі, крім картоплі. Картоплю натерти дрібно, але не до каші. Все робити швидко, не дуже великими порціями, щоб картопля не встиг пустити сік. Змішати всі інгредієнти акуратно. Тісто має вийти густим. Викладати ложкою на сковороду, злегка змащену олією, обсмажувати з двох боків до золотистої скоринки. Подавати в гарячому вигляді з соєвим чи іншими соусами, сметаною.
|