Головна » Статті » Рецепти

Смажені кабачки «Тещин язик»
Смажені кабачки «Тещин язик»:

Кабачки 2-3 шт.
Помідори 3-4 шт.
Сир 200 г
Часник 2-2,5 головки
Зелень 2-3 пучка
Майонез-100-150 г
Яйця 4-5 шт.
Борошно 6-8 ст. ложок
Масло рослинне 100-200 р
Сіль 1-1,5 ч. ложки.

Молоді кабачки нарізати уздовж тонкими скибочками. Посолити і залишити на 10-15 хвилин. Сир нарізати невеликими тонкими скибочками. Часник очистити. Помідори нарізати кубиками або часточками. Для кляра злегка збити яйця. Спочатку обваляти кабачковий мову в борошні, потім — у збитому яйці. На сковороді розігріти рослинне масло. Обсмажити мови на середньому вогні по 5 хвилин з кожної сторони. Скибочки повинні стати м'якими. Гарячі обсмажені кабачки викласти на тарілку, намазати майонезом. З одного боку покласти шматочок сиру, з іншого боку — скибочка помідора. Потім видавити на кабачок часник і викласти жменю зелені. Згорнути кабачок рулетом, починаючи з того краю, де лежить помідор. Викласти на тарілку так, щоб край був зверху. Заколоти кабачковий рулетик зубочисткою.

Просмотров: 568
Категория: Рецепти |
| Теги: скибочками, кабачки

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з апельсинових скоринок
Шоколадний торт-бізі
Печенюшки "Міні"
Готуємо бісквітне тісто
Банановий кекс з маком
Смачні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: