Курячі зрази з грибами: Цибулю 100 р Рослинна олія 60мл Опеньки, печериці або вешанки 250 р Сіль 1,5 чайної ложки Яйця 2 шт Мелений чорний перець 1/2 чайної ложки Панірувальні сухарі 6 столових ложок. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в олії до прозорості. Додайте гриби. Якщо вони великі, розріжте їх на кілька частин. Посоліть і готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин, помішуючи, поки не випарується зайва рідина, а гриби не будуть готові. Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і подрібніть в блендері або м'ясорубці. В отриманий фарш додайте 1 яйце, сіль і перець. Перемішайте до однорідності. Яйце злегка збийте виделкою, панірувальні сухарі висипте в неглибоку ємність. Розділіть фарш на 6 частин. Формуючи велику корж товщиною трохи менше сантиметра. Всередину покладіть столову ложку начинки і щільно загорніть внапуск ретельно заліплюючи краю. Надайте виробу овальну форму і умочіть спочатку в яйце, потім обваляйте в сухарях з усіх боків. Обсмажте зрази до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, перекладіть у форму для запікання і запікайте при 180 градусах 20 хвилин.
|