Головна » Статті » Рецепти

Курячі зрази з грибами
Курячі зрази з грибами:

Цибулю 100 р
Рослинна олія 60мл
Опеньки, печериці або вешанки 250 р
Сіль 1,5 чайної ложки
Яйця 2 шт
Мелений чорний перець 1/2 чайної ложки
Панірувальні сухарі 6 столових ложок.

Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в олії до прозорості. Додайте гриби. Якщо вони великі, розріжте їх на кілька частин. Посоліть і готуйте на середньому вогні 8-10 хвилин, помішуючи, поки не випарується зайва рідина, а гриби не будуть готові. Курячі грудки наріжте невеликими шматочками і подрібніть в блендері або м'ясорубці. В отриманий фарш додайте 1 яйце, сіль і перець. Перемішайте до однорідності. Яйце злегка збийте виделкою, панірувальні сухарі висипте в неглибоку ємність. Розділіть фарш на 6 частин. Формуючи велику корж товщиною трохи менше сантиметра. Всередину покладіть столову ложку начинки і щільно загорніть внапуск ретельно заліплюючи краю. Надайте виробу овальну форму і умочіть спочатку в яйце, потім обваляйте в сухарях з усіх боків. Обсмажте зрази до золотисто-коричневого кольору з обох сторін, перекладіть у форму для запікання і запікайте при 180 градусах 20 хвилин.

Просмотров: 626
Категория: Рецепти |
| Теги: курячі, яйце

Рекомендовані рецепти:

Цукерки, бараночки
Печенюшки "Міні"
Банановий кекс з маком
Салат ананасно-маслиновый
Смажена картопля з часниковими стрілками
Смачні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: