Головна » Статті » Рецепти

Трубочки з білковим кремом
Трубочки з білковим кремом:

2 квадратні пластини листкового тіста
1 яйце для змащування
50 мл води
100 г цукру
2 білка.

Кожну пластину листкового тіста розкачати до прямокутника довжиною близько 27-30 див. Нарізати на довгі смужки товщиною приблизно 2,5 см. З кондитерської папери нарізати трикутники, з яких згорнути кульочки-корнетики. Це майбутні насадки для трубочок.. Обернути кожну смужку навколо своєї трубочки, починаючи від вузького кінця трубочки (смужки повинні перекривати один одного). Покласти на деко. Змастити збитим яйцем (жовтком). Випікати в попередньо нагрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин. Приготувати білковий крем (італійську меренгу). Для цього воду з цукром нагрівати до температури 118 градусів (або до проби на середню кульку). Білки збити з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни. Влити в білки сироп на великій швидкості міксера. Збивати до тих пір, поки білкова маса не охолоне. Перекласти білковий крем кондитерський мішок і наповнити їм трубочки. Посипати цукровою пудрою.

Просмотров: 437
Категория: Рецепти |
| Теги: Трубочки, градусів

Рекомендовані рецепти:

Закуска з печериць по-іспанськи
Шоколадно-сирний пиріг
Десерт з яєчних білків (рецепт)
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Салат з оселедцем (рецепт)
Овочевий суп з курячою грудкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: