Головна » Статті » Рецепти

Кюфта паші
Кюфта паші:

1 кг пісної баранини(можна замінити яловичиною),
по одному пучку петрушки, кропу і кінзи,
4 зубчики часнику,
4 цибулини,
сіль,
перець,
олія для смаження.
Для соусу:
1 кг помідорів,
200 мл яловичого кісткового бульйону,
2 зубчики часнику,
1 цибулина,
2 ч. л. цукрової пудри,
2 ст. л. томатної пасти,
1 ч. л. (імбир, мускатний горіх, білий перець і гвоздика),
кріп, сіль, перець.

Очистіть цибулю і часник. Помийте і висушіть петрушку, кріп і кинзу. Дрібно порубаєте зелень, цибулю і часник. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку і викладіть у велику миску. Приправте підготовленої зеленню, посоліть і поперчіть. Вимісіть руками до однорідності. Зачерпніть жменю фаршу і скачайте в кулю. Щоб було легше ліпити, змочуйте руки у воді. Укладіть м'ясні кульки на блюдо.
Приготуйте соус: почистіть і поріжте цибулю і часник, помідори подрібніть в блендері. У глибокій сковороді або сотейнику посмажте цибулю протягом хвилини на вершковому маслі. Додайте часник, помідори, цукрову пудру, томатну пасту, приправи, сіль і перець. Влийте бульйон і варіть 20 хвилин на слабкому вогні. Нагрійте 500 мл рослинного масла у фритюрниці(або глибокій каструлі). Коли воно стане гарячим, опускайте в нього по одному м'ясні кульки і смажте 2 хвилини. Вийміть шумівкою і розкладіть на паперовому рушник на 5 хвилин. Укладіть смажені кульки в томатний соус, накрийте кришкою і варіть на повільному вогні 5 хвилин. Посипте кропом і подавайте до столу гарячими. До цієї страви підійде будь-який гарнір на ваш смак.

Просмотров: 587
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Десерт з яєчних білків (рецепт)
Домашні пряники "М'ятні"
Цибулевий джем
"Крем-брюле" з сиру
Французькі булочки
Грибний "біфштекс"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: