Це, звичайно, імітація, але сподобається любителям грибів. Гриби брати на смак: великі печериці, гливи (тоді використовувати цілі капелюшки, не нарізаючи на пластинки), але особливо гарні в цьому блюді білі грибы.Необходимые продукти: 500 г грибів, 200 гр бекону, 3 зубчики часнику, 3 столові ложки оливкової олії, 1 їдальня ложка лимонного соку, готова суха суміш "Прованські трави", чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: гриби нарізати уздовж пластинками завтовшки 2-3 мм, Посолити і поперчити. Бекон нарізати смужками. Зубчики часнику пропустити через прес. В сковороді добре розігріти 2 столові ложки оливкової олії, обсмажити бекон, посипати часником і 1 столовою ложкою сухих трав. Перемішати. Через пару хвилин витягнути, переклавши на підігрівається блюдо. Порціями смажити гриби з двох сторін до золотистого кольору, викладаючи до бекону. Залишок масла змішати з лимонним соком і полити гриби з беконом. Акуратно перемішати і відразу подати на стіл.
|