Фарширована щука: Щука свіжа Начинка: Фарш свинячий, жирний 400 гр Булка біла черства 3 невеликих шматка Вершки жирні 100 мл Яйце 2 шт Морква 1 шт Цибуля 1 шт Сіль, перець Ще потрібно: Вино біле 150 мл ароматні Трави. Приготувати начинку. Цибулю порізати кубиками,моркву потерти на тертці і посмажити їх на рослинному маслі . Булку залити молоком. Потім її гарненько віджати. У блендер кладемо всі інгредієнти,солимо,перчимо.Подрібнити. З риби вийняти хребет, посолити, поперчити. Покласти начинку. Сколоти Зубочистками черевце риби. Покласти рибу на фольгу,полити вином і посипати травами. Загорніть рибу у фольгу і поставити в духовку 185* -35 хвилин. Рибу вийняти з фольги. Нарізати її на шматочки і милості просимо до столу.
|