Головна » Статті » Рецепти

Фарширована щука
Фарширована щука:

Щука свіжа
Начинка: Фарш свинячий, жирний 400 гр
Булка біла черства 3 невеликих шматка
Вершки жирні 100 мл
Яйце 2 шт
Морква 1 шт
Цибуля 1 шт
Сіль, перець
Ще потрібно: Вино біле 150 мл
ароматні Трави.

Приготувати начинку.
Цибулю порізати кубиками,моркву потерти на тертці і посмажити їх на рослинному маслі . Булку залити молоком. Потім її гарненько віджати. У блендер кладемо всі інгредієнти,солимо,перчимо.Подрібнити. З риби вийняти хребет, посолити, поперчити. Покласти начинку. Сколоти Зубочистками черевце риби. Покласти рибу на фольгу,полити вином і посипати травами. Загорніть рибу у фольгу і поставити в духовку 185* -35 хвилин. Рибу вийняти з фольги. Нарізати її на шматочки і милості просимо до столу.

Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, щука

Рекомендовані рецепти:

Великодні паски
Овочевий суп-пюре з каррі
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Печенюшки "Міні"
Кавове печиво
Десерт "Кокосовий рай"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: