Котлети курячі з овочами і печерицями: Фарш курячий 300 г Лук ріпчаста (невеликий) 1 шт 0,5 шт Кабачок Перець солодкий (червоний) 1 шт Яйця 1 шт Сіль, перець чорний мелений (за смаком) Печериці (великі) 4-5 шт Масло рослинне (для обсмажування) Зелень (для прикраси. Цибулю дрібно порізати, додати курячий фарш. Кабачок натерти на тертці, перець порізати шматочками і додати до фаршу. Посолити і поперчити, вбити яйце, добре перемішати. Печериці порізати тонкими пластинами. Обсмажити трохи на рослинному маслі з одного боку, перевернути. Відразу ж зверху на грибок викладати по 1 ст. ложці фаршу. Далі обсмажувати, як зазвичай з двох сторін на невеликому вогні. Подавати котлетки, щоб грибочки були вгорі. Прикрасити зеленню.
|