Головна » Статті » Рецепти

Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Печиво красиве і смачне. Тісто солодке, сухе і розсипчасте. А велика кількість кислуватою начинки доповнює ансамбль.После випікання печива зверху трішки зарумяниваются, а всередині залишаються незвично білими, на відміну від жовтуватих печиво з борошна.
Склад, начинка:
150г журавлини, 2 ст ложки (24г) крохмалю, 4 ч ложки (32г) цукру
Тісто:
200г крохмалю, 2 яйця, 2/3 склянки цукру, трохи більше 1 склянки (180г) борошна, 3 ст. ложки (50г) рослинного масла, 1,5 год ложки розпушувача, ванілін
Начинка
Журавлину вимити, подрібнити в пюре і змішати з цукром і крахмалом.Удобнее всього журавлину, цукор і крохмаль збити в блендері.
Тісто
Яйця збити міксером з цукром та ваніліном в пену.Добавить рослинне масло і ще раз збити. Піна стане більше і гущі.
Всипати крохмаль і розпушувач. Розмішати за допомогою миксера.Насыпать приблизно 1/3 борошна. Знову перемішати міксером.
Насипати борошно. Розмішати спочатку ложкою, а потім домісити рукою.
Повинно вийти щільне пластичне тісто.
Два деко застелити папером для випічки.
Від тесту ложкою відокремлювати шматочки тіста і скачувати з них кульки розміром трохи більше волоського горіха.
Кульки розкласти на листі на великій відстані один від одного і трохи їх приплюснути.
Взяти невеликий круглий предмет з плоским дном. Підійде, наприклад, пухирець від ліків.
Його вимити і змастити знизу рослинним маслом.
Обертовими рухами (щоб тісто не порепане) зробити в коржах поглиблення.
поглиблення покласти журавлинну начинку.
Випікати при t=200|C приблизно 12 хвилин.
Вихід:
20 печива діаметром 8~9см.
Просмотров: 1256
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 5 | Теги: печиво

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні цукерки з м'ятою
Готуємо кіш
Креветочний салат по-креольски
Ягідно-фруктовий десерт
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Ватрушка "Ласун"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: