Головна » Статті » Рецепти |
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Печиво красиве і смачне. Тісто солодке, сухе і розсипчасте. А велика кількість кислуватою начинки доповнює ансамбль.После випікання печива зверху трішки зарумяниваются, а всередині залишаються незвично білими, на відміну від жовтуватих печиво з борошна. Склад, начинка: 150г журавлини, 2 ст ложки (24г) крохмалю, 4 ч ложки (32г) цукру Тісто: 200г крохмалю, 2 яйця, 2/3 склянки цукру, трохи більше 1 склянки (180г) борошна, 3 ст. ложки (50г) рослинного масла, 1,5 год ложки розпушувача, ванілін Начинка Журавлину вимити, подрібнити в пюре і змішати з цукром і крахмалом.Удобнее всього журавлину, цукор і крохмаль збити в блендері. Тісто Яйця збити міксером з цукром та ваніліном в пену.Добавить рослинне масло і ще раз збити. Піна стане більше і гущі. Всипати крохмаль і розпушувач. Розмішати за допомогою миксера.Насыпать приблизно 1/3 борошна. Знову перемішати міксером. Насипати борошно. Розмішати спочатку ложкою, а потім домісити рукою. Повинно вийти щільне пластичне тісто. Два деко застелити папером для випічки. Від тесту ложкою відокремлювати шматочки тіста і скачувати з них кульки розміром трохи більше волоського горіха. Кульки розкласти на листі на великій відстані один від одного і трохи їх приплюснути. Взяти невеликий круглий предмет з плоским дном. Підійде, наприклад, пухирець від ліків. Його вимити і змастити знизу рослинним маслом. Обертовими рухами (щоб тісто не порепане) зробити в коржах поглиблення. поглиблення покласти журавлинну начинку. Випікати при t=200|C приблизно 12 хвилин. Вихід: 20 печива діаметром 8~9см. | |
Просмотров: 1256 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 5 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |