Головна » Статті » Рецепти

«Фаршировані баклажани по-вірменськи»
«Фаршировані баклажани по-вірменськи»:

Баклажани 1 кілограм
Фарш яловичий 500 грам
Перець свіжий 3 штуки
Цибуля ріпчаста 2 штуки
Томатна паста 1 ст. ложка
Сіль за смаком
Зелень за смаком.

Цибулю чистимо, баклажани та перці моєму. Баклажани чистимо так, як показано на фото. Обсмажуємо перці і баклажани цілком до м'якості. Паралельно цьому, в іншій сковороді тушкуємо цибулю і фарш. Тушкуємо хвилин 15 на середньому вогні, в кінці солимо і перчимо за смаком. Другу цибулину дрібно нарізаємо і обсмажуємо у вершковому маслі до прозорості. Потім додаємо до цибулі томатну пасту і зелень. Перемішуємо, тушкуємо 2-3 хвилини — і знімаємо з вогню. Обсмажені баклажани надрізаємо уздовж, роблячи такий кишеньку. Фаршируємо баклажани фаршем, з обсмаженою цибулею. Викладаємо фаршировані баклажани у форму для запікання, кладемо туди ж обсмажені перці, заливаємо все томатною пастою з цибулею і зеленню — і в духовку. Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

Просмотров: 542
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, перці

Рекомендовані рецепти:

Цибулевий джем
Сирна "самса" з грибами
Буженина в тесті
Печенюшки "Міні"
Десерт з яєчних білків (рецепт)
Кекс столичний
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: