Котлети з сьомги:250 г філе сьомги 2 столові ложки рубаною свіжої петрушки 1/4 склянки панірувальних сухарів 1 столова ложка дрібно натертого свіжого імбиру 1 1/2 чайної ложки подрібненого часнику 2 чайні ложки свіжого лимонного соку 1 столова ложка соєвого соусу 2 ч. л. насіння кунжуту 1/4 ч. л. солі 1/4 ч. л. чорного перцю 1 столова ложка оливкової олії 1/4 склянки нежирної сметани 1 столова ложка дрібно нарізаного свіжого кропу. Філе сьомги подрібнити, додати петрушку, сухарі, 1 чайну ложку лимонного соку, імбир, 1 ч. л. часнику, соєвий соус, кунжут, сіль і перець. Все ретельно перемішати. Сформувати котлети. Нагріти масло в сковороді на середньому вогні. Обсмажувати котлети протягом 3-4 хвилин з кожного боку. Для соусу змішайте сметану, кріп, залишилися 1/2 ч. л. часнику, і решту 1 чайну ложку лимонного соку.
|