Головна » Статті » Рецепти

Спагетті Болоньєзе за 20 хвилин
Спагетті Болоньєзе за 20 хвилин:

1/2 банки соусу
250 грамів фаршу
2 зубки часнику
1 маленька цибулина
чорний перець,
сіль, паприка
рослинне масло.

Спочатку спассеровала на рослинному маслі подрібнені цибулю і часник, додала фарш і обсмажувала на середньому вогні 7 хвилин, потім додала соус, злегка посолила, поперчила, додала паприки і на маленькому вогні гасила хвилин 10, якраз поки закипіла вода для спагетті. Спагетті використовувала найтонші, які потрібно варити 3 хвилини, готові спагетті аль денте додала в сковороду до м'ясного соусу, перемішала і все готово. Ось так приблизно за 20 хвилин готовий смачний і ситний вечеря.

Просмотров: 379
Категория: Рецепти |
| Теги: додала, спагетті

Рекомендовані рецепти:

Горіхові рогалики
Риба, запечена з оливками
Великодні паски
Закусочні рибні кульки
Полуниця у вершках
Свинячі реберця в пиві
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: