Тушкована яловичина з овочами:Яловичина 680 р Борошно пшеничне 2 ст. ложки Масло рослинне 1 ст. ложка Бульйон яловичий 1 склянку Цибуля ріпчаста 1/4 склянки Картопля 6 шт. Зітхання 2 шт. Стебло селери 2 шт. Перець чорний мелений 2 щіпки. Поріжте м'ясо на невеликі шматочки і злегка обваляйте в борошні.Добре розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте рослинне масло. Викладіть м'ясо і підрум'яньте до золотистої скоринки.Потім додайте бульйон і дрібно нарізану цибулю. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте 1 годину.Додайте нарізані на невеликі шматочки овочі і чорний перець. Знову накрийте кришкою і тушкуйте ще 30 хвилин до готовності овочів.
|