Головна » Статті » Рецепти

Тушкована яловичина з овочами
Тушкована яловичина з овочами:

Яловичина 680 р
Борошно пшеничне 2 ст. ложки
Масло рослинне 1 ст. ложка
Бульйон яловичий 1 склянку
Цибуля ріпчаста 1/4 склянки
Картопля 6 шт.
Зітхання 2 шт.
Стебло селери 2 шт.
Перець чорний мелений 2 щіпки.

Поріжте м'ясо на невеликі шматочки і злегка обваляйте в борошні.Добре розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте рослинне масло. Викладіть м'ясо і підрум'яньте до золотистої скоринки.Потім додайте бульйон і дрібно нарізану цибулю. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте 1 годину.Додайте нарізані на невеликі шматочки овочі і чорний перець. Знову накрийте кришкою і тушкуйте ще 30 хвилин до готовності овочів.

Просмотров: 563
Категория: Рецепти |
| Теги: яловичина, невеликі

Рекомендовані рецепти:

Свинина у фользі
Халва ванільна домашня (рецепт)
Салат з оселедцем (рецепт)
Шоколадний кекс з бананами і медом
Сирна запіканка з родзинками
Пончики з тертим шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: