Крабовий салат кульками:200 грам крабових паличок; 100 грам сиру; 2 яйця; 1 зубчик часнику; майонез. Яйця відварити протягом 10 хвилин з моменту закипання. Охолодити, заливши холодною водою. Крабові палички натерти на дрібній тертці (одну паличку можна залишити для прикраси). Сир натерти на дрібній тертці. Яйця натерти на дрібній тертці. У салатник покласти сир, яйця і половину крабових паличок. Додати 2-3 ст. л. майонезу і зубчик часнику, видавлений через часникодавку. Перемішати в однорідну масу. З отриманої маси сформувати кульки розміром з м'ячик для настільного тенісу. Обваляти в залишилася крабовою стружці. Викласти готові кульки на тарілку, за бажанням прикрасити порізаної крабовою паличкою і зеленню.
|