Головна » Статті » Рецепти

Котлетки з цвітної капусти
Котлетки з цвітної капусти:

Капуста цвітна 500 г
Яйце 1 шт
Хліб білий 2 шматочка
Молоко 50 мл
Борошно 1/4 склянки (обсягом приблизно 220 мл)
Кріп 1 пучок
Масло рослинне
Сир, чорний мелений перець.
Для сирного соусу:
Сир плавлений 200 г
Вершки 22% -3/4 склянки.

Замочіть хліб у молоці на 20 хв. Відіжміть і розкришіть. Капусту розберіть на суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді (близько 6 хв). Злийте воду і охолодіть капусту. Капусту подрібніть до дрібної крихти. Кріп дрібно наріжте. Змішайте капусту з м'ясом, хлібом, борошном, кропом, посоліть і поперчіть. Добре перемішайте. На розігріту з маслом сковороду викладіть отриману масу (1 котлетка = 1 ст. л.) і обсмажте з двох сторін по 3-4 хвилини. Приготування соусу: у каструлю додайте вершки і сир. Нагрівайте і постійно заважайте дерев'яною ложкою до однорідної консистенції. Зніміть з газу. Подавайте котлетки з сирним соусом.

Просмотров: 582
Категория: Рецепти |
| Теги: котлетки, капусту

Рекомендовані рецепти:

Голландська масляна коврижка Boterkoek
Торт "Медовик"
Мафіни з мигдалем і цукатами
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Фруктові цукерки
Смажений рис з ананасом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: