Головна » Статті » Рецепти

Гусарики
Гусарики:

готове листкове тісто
фарш
сир
гриби
цибулю
моркву
яйце
сіль
перець.

Готуємо фарш: Обсмажуємо окремо гриби, дрібно нарізані цибулю з морквою (натертий на тертці), солимо і перчимо. Змішуємо всі інгредієнти з фаршем, яйцем. З готового листкового тіста: вирізаємо гуртки, в половині гуртків робимо чаркою отвір, кладемо фарш, накриваємо гуртком з дірочкою, виделкою придавлюємо край, змащуємо яйцем, посипаємо сиром і ставимо в духовку на 30 хвилин. Випікати при 180 градусах, подавати з зеленню і сметанним соусом, для цього в баночку сметани натиснути часник, посолити за смаком.

Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, гусарики

Рекомендовані рецепти:

Закусочний торт "Полянка"
Ватрушка "Ласун"
Готуємо пряники
Мармурове тістечко
Фініковий кекс
Морквяно-апельсиновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: