Шоколадні млинці з сирною начинкою: Для тіста: Яйця 3 шт. Молоко 2 склянки. Борошно 2 склянки. Какао 2 ст. л. Цукор 1 ст. л. Розпушувач 1 пакетик. Рослинна олія 2-3 ст. л. Сіль 1 ч. л. Курага для прикраси. Для начинки: Сир 400 р. Цукор 2 ст. л. Родзинки 100 р. Яйця збити з цукром, сіллю і 1 склянкою молока. Всипати 1 склянку борошна, змішаної з розпушувачем, і ретельно перемішати. Додати просіяний порошок какао і перемішати. Додати борошно і знову перемішати. Поступово влити молоко, що залишилося, приготувати тісто консистенції рідкої сметани. Сковороду змастити рослинним маслом і посмажити шоколадні млинці з обох сторін. Родзинки промити, залити гарячою водою і залишити на 20 хвилин. Обсушити і змішати з сиром і цукром. На край млинця покласти порцію сирної начинки млинець і згорнути трубочкою. Вільні краї зв'язати смужкою, вирізаної з кураги, так, щоб вийшла «цукерочка».
|