Головна » Статті » Рецепти


Сирники з вареним згущеним молоком:500 гр. сиру8 ст. л. манної крупицукор (за смаком)варена згущене молокотрохи борошна.Замішуємо тісто з сиру,манки і цукру мокрими руками формуємо коржик з тіста,в середину кладемо начинку і закриваємо зверху другим коржем формуємо руками сирник. Трохи обвалюємо в борошні і відправляємо на сковорідку, обсмажуємо до рум'яної скоринки.
Переглядів: 568
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачні, підсмажені трубочки з сиром і зеленню:2 яйця0,5 склянки водиборошносіль0,5 склянки олії для смаженняНачинка:200 р м'якого сиру або бринзиневеликий пучок петрушки.З борошна, води, солі і яєць приготувати круте тісто. Добре його вимісити і розділити на 2 рівні частини, накрити вологим рушником і залишити на 30 хвилин. Ці 2 шматочка тіста тонко розкачати у формі великих кіл і кожен розділити на 8 частин — смужок. Петрушку дрібно порубати і розім'яти з сиром. Начинку загорнути у смужку тесту у формі трубочок, краї тіста змочити водою і заліпити, щоб начинка не випала. У глибокій сковороді...
Переглядів: 581
Рецепти | | Коментарі (0)

Куряча грудка в вершково-часниковому соусі:800 г курячого філе,4-5 зубчиків часнику,10% вершки,рослинне масло,спеції.М'ясо нарізати на невеликі шматочки, часник нарізати часточками. Курку посипати спеціями, наприклад, приправою для курки, де серед основних інгредієнтів буде карі, хмелі-сунелі, посолити. Викласти курку у форму, рівномірно обсипати порізаним часником. Зробити з вершків збиті (збиваємо міксером) і обмазати ними курку. Ставимо в попередньо нагріту духовку (200 градусів) хвилин на 45-50.
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Профітролі сирні:1ст. води0,5 ст. раст. масла0,5 ч. л. соліборошно -2 ст4 яйця100-150г сиру.Змішати воду, масло і сіль, довести до кипіння, засипати борошно безперервно помішуючи, коли суміш охолоне вбити по одному яйця, натерти на дрібній тертці 150г сиру і змішати з тестом. Відсадити на пергамент смужки з кондитерського шприца і випікати 30 хв при температурі 190-200С.
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Ледачі слойки з сиром:твердий сир — 250 гмайонез — 2 стіл. ложкиупаковка листкового тістаяйце — 1 штукакріп за смаком.Тісто розморозити в холодильнику, тонко розкачати, нарізати квадратиками.Готуємо начинку: сир натерти на тертці, додати майонез, можна додати кріп за смаком.На квадратик викласти начинку, накрити іншим краєм, виделкою заліпити краї.Викласти слойки на деко, змастити яйцем і випікати в духовці при 170 градусах 10-15 хвилин, поки слойки не зарум'яняться.
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Запіканка з баклажанів з помідорами:Баклажани 2 шт.,Помідори 2 шт.,Яйця 3 шт.,Молоко 75 мл,Майонез 2 ст. ложки,Сир 50 гр.,Соняшникова олія 50 мл,Борошно для панірування 50 гр.Баклажани нарізати кружечками, посолити і дати постояти хвилин 15. В цей час обшпарити помідори, зняти з них шкірку і акуратно порізати кружальцями. На добре розігрітій олії обсмажити баклажани з двох сторін, попередньо обвалявши їх у борошні. У форму для запікання викласти шар баклажанів, шар помідорів і так поки продукти не закінчаться. Для соусу потрібно збити яйця, майонез і молоко. Посолити за смаком і залити соусом овочі так, щоб...
Переглядів: 561
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Морський бриз»:Сьомга малосолоний — 300 рБринза малосолоний дієтична — 100 гМорський коктейль — 300 рЛимон, оливкова олія, маслини, червона ікра.Листя салату вимити й обсушити на рушнику. Морський коктейль відварити й остудити. Листя салату порвати руками на невеликі шматки, додати відварені морепродукти, збризнути лимоном і оливковою олією. Акуратно перемішати. Філе сьомги нарізати тоненькими пластинами. На кожну покласти шматочок бринзи і згорнути рулетиком. Викласти в салатник на листя салату і морепродуктів. Не перемішувати!!!!! Зверху посипати нарізаними маслинами і червоною ікрою. Злегка збризнути лимоном. Прикрасити листям петрушки.
Переглядів: 602
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Святковий»:500 г вареного курінного філе2 плавлених сирка3 варених моркви5 варених яєць200 г твердого сирумайонез, зелень.Філе відварити, нарізати. Плавлені сирки, яйця і моркву натерти на тертці, змішати з майонезом. Вылаживать на блюдо шарами: частина курінного філе, зверху частина суміші з сирків, яєць і моркви. Повторити. Готовий салат посипати тертим сиром, прикрасити і дати просочитися.
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Рис з куркою в кисло-солодкому соусі:куряча грудка 400 грис 500 гтоматна паста – 2 ст. ложкимед – 1 ч. ложкалимонний сік 1 ч. ложкасіль, перець за смакомзелений горошок консервований 100г.Відваріть рис. Злийте воду. Змішайте з горошком. Відставте в сторону. Куряче філе наріжте шматочками. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Обсмажте курку протягом 5 хвилин, помішуючи. в гуртку з водою розчиніть мед і томатну пасту. Влийте в сковороду з куркою. Посоліть, поперчіть м'ясо, додайте лимонний сік. Тушкуйте 5 хвилин. Викладіть рис на тарілку, а зверху покладіть курку в кисло-солодкому соусі.
Переглядів: 558
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт «Диво»:готовий бісквіт або печемо самі4 яйця100 г борошна150 г цукру15 г ванільного цукру150 мл готового солодкого кава500 мл домашньої сментаны230 г цукру (краще пудра)ванілін пакетикфрукти за бажанням для прикраси.Тортик готується дуже швидко і смачно. Беремо готовий бісквіт або печемо самі. Перший корж просочуємо кави з цукром і змащуємо сметанним кремом (СМЕТАНА ЗБИВАЄТЬСЯ З ЦУКРОМ І ВАНІЛІНОМ). Решті бісквіт нарізаємо кубиками або трикутниками, як захочете. Кожен шматочок мачає в крем і викладаємо гіркою. Зверху поливаємо залишилися кремом (ЧИМ БІЛЬШЕ КРЕМУ, ТИМ СМАЧНІШЕ) посипаємо крихтами від бісквіта і прикрашаємо полуничкою і...
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1271-1280 1281-1290 1291-1300 1301-1310 1311-1320 ... 4691-4700 4701-4708