Запіканка з баклажанів з помідорами:Баклажани 2 шт.,Помідори 2 шт.,Яйця 3 шт.,Молоко 75 мл,Майонез 2 ст. ложки,Сир 50 гр.,Соняшникова олія 50 мл,Борошно для панірування 50 гр.Баклажани нарізати кружечками, посолити і дати постояти хвилин 15. В цей час обшпарити помідори, зняти з них шкірку і акуратно порізати кружальцями. На добре розігрітій олії обсмажити баклажани з двох сторін, попередньо обвалявши їх у борошні. У форму для запікання викласти шар баклажанів, шар помідорів і так поки продукти не закінчаться. Для соусу потрібно збити яйця, майонез і молоко. Посолити за смаком і залити соусом овочі так, щоб...