Головна » Статті » Рецепти

Рис з куркою в кисло-солодкому соусі
Рис з куркою в кисло-солодкому соусі:

куряча грудка 400 г
рис 500 г
томатна паста – 2 ст. ложки
мед – 1 ч. ложка
лимонний сік 1 ч. ложка
сіль, перець за смаком
зелений горошок консервований 100г.

Відваріть рис. Злийте воду. Змішайте з горошком. Відставте в сторону. Куряче філе наріжте шматочками. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Обсмажте курку протягом 5 хвилин, помішуючи. в гуртку з водою розчиніть мед і томатну пасту. Влийте в сковороду з куркою. Посоліть, поперчіть м'ясо, додайте лимонний сік. Тушкуйте 5 хвилин. Викладіть рис на тарілку, а зверху покладіть курку в кисло-солодкому соусі.

Просмотров: 344
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, соусі

Рекомендовані рецепти:

Печінковий салат з буряком
Печиво серпантин
Заварний торт з ягодами
Відкритий пиріг з персиками
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Фруктові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: