Рис з куркою в кисло-солодкому соусі: куряча грудка 400 г рис 500 г томатна паста – 2 ст. ложки мед – 1 ч. ложка лимонний сік 1 ч. ложка сіль, перець за смаком зелений горошок консервований 100г. Відваріть рис. Злийте воду. Змішайте з горошком. Відставте в сторону. Куряче філе наріжте шматочками. Розігрійте сковороду з рослинним маслом. Обсмажте курку протягом 5 хвилин, помішуючи. в гуртку з водою розчиніть мед і томатну пасту. Влийте в сковороду з куркою. Посоліть, поперчіть м'ясо, додайте лимонний сік. Тушкуйте 5 хвилин. Викладіть рис на тарілку, а зверху покладіть курку в кисло-солодкому соусі.
|