Салат «Морський бриз»:Сьомга малосолоний — 300 р Бринза малосолоний дієтична — 100 г Морський коктейль — 300 р Лимон, оливкова олія, маслини, червона ікра. Листя салату вимити й обсушити на рушнику. Морський коктейль відварити й остудити. Листя салату порвати руками на невеликі шматки, додати відварені морепродукти, збризнути лимоном і оливковою олією. Акуратно перемішати. Філе сьомги нарізати тоненькими пластинами. На кожну покласти шматочок бринзи і згорнути рулетиком. Викласти в салатник на листя салату і морепродуктів. Не перемішувати!!!!! Зверху посипати нарізаними маслинами і червоною ікрою. Злегка збризнути лимоном. Прикрасити листям петрушки.
|