Головна » Статті » Рецепти

Запіканка з баклажанів з помідорами
Запіканка з баклажанів з помідорами:

Баклажани 2 шт.,
Помідори 2 шт.,
Яйця 3 шт.,
Молоко 75 мл,
Майонез 2 ст. ложки,
Сир 50 гр.,
Соняшникова олія 50 мл,
Борошно для панірування 50 гр.

Баклажани нарізати кружечками, посолити і дати постояти хвилин 15. В цей час обшпарити помідори, зняти з них шкірку і акуратно порізати кружальцями. На добре розігрітій олії обсмажити баклажани з двох сторін, попередньо обвалявши їх у борошні. У форму для запікання викласти шар баклажанів, шар помідорів і так поки продукти не закінчаться. Для соусу потрібно збити яйця, майонез і молоко. Посолити за смаком і залити соусом овочі так, щоб він трохи закрив верх. Залишилося посипати тертим сиром і відправити блюдо в духовку. Запікати треба при температурі 180 градусів 20 хвилин. Для любителів запіканок пропоную ще яєчну запіканку з кабачками і ковбасою.

Просмотров: 421
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, баклажанів

Рекомендовані рецепти:

Яблучний штрудель з-австрийски
Пате з індички з черносмородиновим желе
Слойки з яблуками
Шоколадно-апельсинові цукерки
Лимонні тістечка
Простий домашній рецепт шарлотки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: