Запіканка з баклажанів з помідорами: Баклажани 2 шт., Помідори 2 шт., Яйця 3 шт., Молоко 75 мл, Майонез 2 ст. ложки, Сир 50 гр., Соняшникова олія 50 мл, Борошно для панірування 50 гр. Баклажани нарізати кружечками, посолити і дати постояти хвилин 15. В цей час обшпарити помідори, зняти з них шкірку і акуратно порізати кружальцями. На добре розігрітій олії обсмажити баклажани з двох сторін, попередньо обвалявши їх у борошні. У форму для запікання викласти шар баклажанів, шар помідорів і так поки продукти не закінчаться. Для соусу потрібно збити яйця, майонез і молоко. Посолити за смаком і залити соусом овочі так, щоб він трохи закрив верх. Залишилося посипати тертим сиром і відправити блюдо в духовку. Запікати треба при температурі 180 градусів 20 хвилин. Для любителів запіканок пропоную ще яєчну запіканку з кабачками і ковбасою.
|