Смачні, підсмажені трубочки з сиром і зеленню: 2 яйця 0,5 склянки води борошно сіль 0,5 склянки олії для смаження Начинка: 200 р м'якого сиру або бринзи невеликий пучок петрушки. З борошна, води, солі і яєць приготувати круте тісто. Добре його вимісити і розділити на 2 рівні частини, накрити вологим рушником і залишити на 30 хвилин. Ці 2 шматочка тіста тонко розкачати у формі великих кіл і кожен розділити на 8 частин — смужок. Петрушку дрібно порубати і розім'яти з сиром. Начинку загорнути у смужку тесту у формі трубочок, краї тіста змочити водою і заліпити, щоб начинка не випала. У глибокій сковороді розтопити масло і підсмажити в ньому сигари з кожного боку до утворення золотистої скоринки. Подавати гарячими.
|