Головна » Статті » Рецепти

Торт «Диво»
Торт «Диво»:

готовий бісквіт або печемо самі
4 яйця
100 г борошна
150 г цукру
15 г ванільного цукру
150 мл готового солодкого кава
500 мл домашньої сментаны
230 г цукру (краще пудра)
ванілін пакетик
фрукти за бажанням для прикраси.

Тортик готується дуже швидко і смачно. Беремо готовий бісквіт або печемо самі. Перший корж просочуємо кави з цукром і змащуємо сметанним кремом (СМЕТАНА ЗБИВАЄТЬСЯ З ЦУКРОМ І ВАНІЛІНОМ). Решті бісквіт нарізаємо кубиками або трикутниками, як захочете. Кожен шматочок мачає в крем і викладаємо гіркою. Зверху поливаємо залишилися кремом (ЧИМ БІЛЬШЕ КРЕМУ, ТИМ СМАЧНІШЕ) посипаємо крихтами від бісквіта і прикрашаємо полуничкою і ківі.

Просмотров: 369
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, бісквіт

Рекомендовані рецепти:

Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Пудинг з фініками
Молоді кабачки в горіховому соусі
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Коржики на кефірі "від бабусі"
Ліниві голубці з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: