Торт «Диво»: готовий бісквіт або печемо самі 4 яйця 100 г борошна 150 г цукру 15 г ванільного цукру 150 мл готового солодкого кава 500 мл домашньої сментаны 230 г цукру (краще пудра) ванілін пакетик фрукти за бажанням для прикраси. Тортик готується дуже швидко і смачно. Беремо готовий бісквіт або печемо самі. Перший корж просочуємо кави з цукром і змащуємо сметанним кремом (СМЕТАНА ЗБИВАЄТЬСЯ З ЦУКРОМ І ВАНІЛІНОМ). Решті бісквіт нарізаємо кубиками або трикутниками, як захочете. Кожен шматочок мачає в крем і викладаємо гіркою. Зверху поливаємо залишилися кремом (ЧИМ БІЛЬШЕ КРЕМУ, ТИМ СМАЧНІШЕ) посипаємо крихтами від бісквіта і прикрашаємо полуничкою і ківі.
|