Головна » Статті » Рецепти

Салат «Святковий»
Салат «Святковий»:

500 г вареного курінного філе
2 плавлених сирка
3 варених моркви
5 варених яєць
200 г твердого сиру
майонез, зелень.

Філе відварити, нарізати. Плавлені сирки, яйця і моркву натерти на тертці, змішати з майонезом. Вылаживать на блюдо шарами: частина курінного філе, зверху частина суміші з сирків, яєць і моркви. Повторити. Готовий салат посипати тертим сиром, прикрасити і дати просочитися.

Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: варених, салат

Рекомендовані рецепти:

Великодні паски
Риба, запечена з оливками
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Ковбойська яєчня
Морква в кисло-солодкому соусі
Гречка в східному стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: