Головна » Статті » Рецепти

Куряча грудка в вершково-часниковому соусі
Куряча грудка в вершково-часниковому соусі:

800 г курячого філе,
4-5 зубчиків часнику,
10% вершки,
рослинне масло,
спеції.

М'ясо нарізати на невеликі шматочки, часник нарізати часточками. Курку посипати спеціями, наприклад, приправою для курки, де серед основних інгредієнтів буде карі, хмелі-сунелі, посолити. Викласти курку у форму, рівномірно обсипати порізаним часником. Зробити з вершків збиті (збиваємо міксером) і обмазати ними курку. Ставимо в попередньо нагріту духовку (200 градусів) хвилин на 45-50.

Просмотров: 616
Категория: Рецепти |
| Теги: курку, куряча

Рекомендовані рецепти:

Ажурні млинці (рецепт)
Вишневий штрудель з сиром
Цукерки "Вершкові тягучки"
Готуємо сирники
Салат з копченої риби з кислим яблуком
Солодкий плов
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: