Головна » Статті » Рецепти

Куряча грудка в вершково-часниковому соусі
Куряча грудка в вершково-часниковому соусі:

800 г курячого філе,
4-5 зубчиків часнику,
10% вершки,
рослинне масло,
спеції.

М'ясо нарізати на невеликі шматочки, часник нарізати часточками. Курку посипати спеціями, наприклад, приправою для курки, де серед основних інгредієнтів буде карі, хмелі-сунелі, посолити. Викласти курку у форму, рівномірно обсипати порізаним часником. Зробити з вершків збиті (збиваємо міксером) і обмазати ними курку. Ставимо в попередньо нагріту духовку (200 градусів) хвилин на 45-50.

Просмотров: 382
Категория: Рецепти |
| Теги: курку, куряча

Рекомендовані рецепти:

Млинці з зеленою цибулею
Сирна "самса" з грибами
Корисні цукерки з моркви
Хрустка випічка
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Шоколадні пряники з начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: