Головна » Статті » Рецепти

Горошок, яйця і шинка — ситний сніданок
Горошок, яйця і шинка — ситний сніданок:

Горошок (заморожений) 350-400 грам;
шинка 120 грам;
яйця 4 штуки;
сир Фета 60 грам;
часник 3 зубчики;
базилік (свіжий) 3 столові ложки;
чебрець 1 гілочка;
сіль і перець за смаком;
оливкова олія 4 столові ложки.

Поставте каструлю з водою на середній вогонь. Закиньте горошок і готуйте (близько 7 хвилин) до стану, коли горох стане м'яким. У миску налийте холодної води і покладіть шматки льоду. Як тільки горошок зварився, перекладіть його в миску з льодом. На розпечену сковороду (2 столові ложки оливкової олії) розбийте яйця і обсмажте. Нагрійте на оливковій олії іншу сковороду. Прогрійте чебрець і часник пару хвилин. Потім викладіть горошок і через хвилини дві — сир. Перемішайте. В залежності від того, який сир. Ви любите (більш-менш розплавлений), тримайте сковороду на вогні. Посоліть, поперчіть і посипте дрібно нарізаним базиліком. Викладіть горошок, потім — шинку і нарешті — яйце.

Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: Горошок

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Рулет з яблуками
Яблучні сирники
Яблучна коврижка
Парові булочки
Листкова коса з капустою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: