Головна » Статті » Рецепти

Яблучний пиріг з трояндочками
Яблучний пиріг з трояндочками:

для тіста:
125 гр м'якого вершкового масла
3 суп. ложки з верхом цукрової пудри
1 яйце
1 пакетик ванилии
1 ч. л. апельсинової цедри
100 гр. меленого мендаля
2000 гр борошна
для крему:
400 мл молока
100 мл білого вина
3 жовтки
1 ванилия
1 ч. л. апельсинової цедри
6 с. л. цукру
4 с. л. борошна з верхом
5-6 яблука.

Розмішати масло з цукром, ванилией і цедрою, додати яйце і мигдаль. Борошно додавати по-трошки. Тісто має бути м'яким. Тісто розстелити у форму для випікання діаметром 22/24 див. Форму залиште в холодильнику, поки приготуєте крем. Для крему змішати борошно з цукром, ваніллю і цедрою. Додайте жовтки і трохи молока. Розмішайте до отримання гладкої консистенції. Додайте решту молоко і вино. Зваріть крем, постійно перемішуючи, щоб не було грудок і охолодіть. За допомогою овочечистки заготовляємо стрічки для троянд разом з шкіркою. Укладаємо яблучні стрічки трояндами. Висипаємо крем на тісто, на нього троянди. Глазируем троянди нагрітим конфітюром або розведеним водою мармаладом, що є під рукою. Випікаємо при температурі 180 градусів в попередньо нагрітій духовці, поки тісто спечеться, а яблука стануть золотистими.

Просмотров: 367
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, крем

Рекомендовані рецепти:

Сирні кекси з кропом і кмином
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Омлет з щавлем і сиром
Печиво серпантин
Курячі зрази з грибами і рисом
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: