Головна » Статті » Рецепти

Рецепт торта баунті в домашніх умовах
Рецепт торта баунті в домашніх умовах:

250 грам вершкове масло
200 грам цукор
200 грам борошна
2-2,5 чайних ложки розпушувача
4 шт. яйця
4 столові ложки молока
3 столових ложки какао
500 мл молоко
6 столових ложки манки
200 грам вершкове масло
200 грам кокосова стружка (м'якоть кокоса, натираємо на тертці )
180 грам якісний молочний шоколад.

Необхідно приготувати тісто, для цього пропонуємо зробити наступне. Поэксперементируйте з 2 способами як змішувати інгредієнти , це метод перший — змішуємо сухі і рідкі інгредієнти і другий — метод збиваємо масло. Можна використовувати і перший і ще один метод. І нарешті тісто готове поставити його в духовку при температурі 75 градусів і випікати до готовності . Потрібно дати коржам, щоб вони охололи . В цей час можете займатися кремом. З молока і манної крупи приготувати густу манну кашу і дати, щоб охололо до кімнатної температури. Масло збиваємо з цукром до пишної, світлої маси.Змішати манку, масло і разом з нею кокосову стружку. Все дуже просто:) Далі треба зібрати торт, по наступній формулі — корж , потім крем, знову корж , потім знову крем і останній буде розтоплений шоколад.

Просмотров: 696
Категория: Рецепти |
| Теги: метод

Рекомендовані рецепти:

Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Десерт-морозиво
Французький картопляний пиріг
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Ковбаса кров'яна
Пастуше пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: