Рецепт торта баунті в домашніх умовах: 250 грам вершкове масло 200 грам цукор 200 грам борошна 2-2,5 чайних ложки розпушувача 4 шт. яйця 4 столові ложки молока 3 столових ложки какао 500 мл молоко 6 столових ложки манки 200 грам вершкове масло 200 грам кокосова стружка (м'якоть кокоса, натираємо на тертці ) 180 грам якісний молочний шоколад. Необхідно приготувати тісто, для цього пропонуємо зробити наступне. Поэксперементируйте з 2 способами як змішувати інгредієнти , це метод перший — змішуємо сухі і рідкі інгредієнти і другий — метод збиваємо масло. Можна використовувати і перший і ще один метод. І нарешті тісто готове поставити його в духовку при температурі 75 градусів і випікати до готовності . Потрібно дати коржам, щоб вони охололи . В цей час можете займатися кремом. З молока і манної крупи приготувати густу манну кашу і дати, щоб охололо до кімнатної температури. Масло збиваємо з цукром до пишної, світлої маси.Змішати манку, масло і разом з нею кокосову стружку. Все дуже просто:) Далі треба зібрати торт, по наступній формулі — корж , потім крем, знову корж , потім знову крем і останній буде розтоплений шоколад.
|