Головна » Статті » Рецепти

Полуничне морозиво
Полуничне морозиво:

1 склянка цукру
3/4 склянки води
1 середній апельсин
2 середніх лимона
4 склянки нарізаної полуниці.

З лимонів і апельсина на дрібній тертці зніміть цедру і вичавити в миску сік. Цедру відкладіть. У маленькій каструльці змішайте воду, цукор і цедру. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть сироп 5 хвилин. Злегка охолодіть, процідіть, щоб позбутися від цедри. Додайте вичавлений лимонний і апельсиновий сік. У блендері пропустіть половину сиропу і половину полуниці. Перекладіть в 1 л пластиковий контейнер (для подальшої заморозки). Потім те ж саме з іншим сиропом і полуницею. Поставити в морозилку. Через 3 години бажано дістати і добре перемішати в контейнері. Заморозити як мінімум 6 годин. Коли вирішите поласувати, потрібно дати морозиву відтанути 20-30 хвилин.

Просмотров: 392
Категория: Рецепти |
| Теги: полуничне, цедру

Рекомендовані рецепти:

Хлібні булочки з розмарином
Бутерброди з ананасом та сиром
Яблучний штрудель з-австрийски
Картопля в паприці (рецепт)
Повітряні сирники
Медовий пиріг на швидку руку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: