Головна » Статті » Рецепти

Рис з курячою печінкою
Необхідні продукти: 300 г курячої печінки, 300 г довгого пропареного рису, 1 велика цибулина, 1 зубчик часнику, 2-3 стебла селери, пучок петрушки, 4 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложка вершкового масла, склянка білого сухого вина, чорний перець горошком і мелений, соль.Процесс приготування: Закип'ятити в каструлі воду, додавши в неї 3 горошини перцю, нехай буде напоготові.
Курячу печінку промити, нарізати на невеликі шматочки і просушити їх паперовим рушником.
У сотейнику розігріти 3 ст. ложки оливкової і все вершкове масло, злегка обсмажити цибулю, порізану маленькими кубиками, а також подрібнені часник і селеру.
Як цибуля стане прозорою, додати печінку, посолити і поперчити і обсмажити 5 хвилин.
Рис промити, дати стекти воді, висипати в сковороду і перемішати ще 5 хвилин.
Влити вино, довести до кипіння.
Поступово ополоником протягом 20 хвилин, у міру вбирання рисом рідини, додавати гарячу воду, постійно розмішуючи на сильному полум'я. Як тільки рис стане м'яким, закрити кришкою, вимикати, залишити на пару хвилин.
Різотто додатково злегка поперчити, додати решту оливкової олії і рубану зелень петрушки.
Просмотров: 894
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, оливкової

Рекомендовані рецепти:

Відкритий пиріг з персиками
Простий домашній рецепт шарлотки
Морквяний торт
Млинці з зеленою цибулею
Цибульні булочки
Картопляні пиріжки з капустою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: