Головна » Статті » Рецепти

Холодний торт з зефіром
Холодний торт з зефіром:

Зефір 400 р.
Яйця 2 шт.
Печиво розсипчасте 400 р.
Цукор 0,5 склянки.
Молоко 1 стакан.
Масло вершкове 200 р.
Лимон 1 шт. (цедра)
Какао 2 ст. л.

Зефір розділити на половинки і викласти у форму. Яйця розбити в окрему ємність і розтерти з цукром. Печиво розкришити, додати в яєчно-цукрову суміш. Отриману суміш залити молоком і варити, постійно помішуючи, до утворення густої маси, потім остудити. Масло викласти в ємність. Лимон вимити, цедру натерти на дрібній тертці, перемішати з маслом. Додати охолоджену раніше масу і знову перемішати.У форму для кексів викласти частину крему з печива, потім половинки зефіру і накрити зефір знову ж таки шаром крему з печива.

Просмотров: 379
Категория: Рецепти |
| Теги: зефір

Рекомендовані рецепти:

Пісні рогалики
Куряче суфле "Ніжність"
Кекс з курагою
Рибний паштет з овочами
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Перемячи з м'ясом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: