Холодний торт з зефіром: Зефір 400 р. Яйця 2 шт. Печиво розсипчасте 400 р. Цукор 0,5 склянки. Молоко 1 стакан. Масло вершкове 200 р. Лимон 1 шт. (цедра) Какао 2 ст. л. Зефір розділити на половинки і викласти у форму. Яйця розбити в окрему ємність і розтерти з цукром. Печиво розкришити, додати в яєчно-цукрову суміш. Отриману суміш залити молоком і варити, постійно помішуючи, до утворення густої маси, потім остудити. Масло викласти в ємність. Лимон вимити, цедру натерти на дрібній тертці, перемішати з маслом. Додати охолоджену раніше масу і знову перемішати.У форму для кексів викласти частину крему з печива, потім половинки зефіру і накрити зефір знову ж таки шаром крему з печива.
|