Головна » Статті » Рецепти

Мармелад з смородини
Мармелад з смородини:

1кг. свіжої смородини,
2,5 ст. цукру.
2ст.л. води.

Для початку потрібно перебрати і ретельно вимити ягоди. Надішліть їх в каструлю, додайте води і трохи поваріть до тих пір, поки смородина не розваритися. Потім за допомогою блендера подрібніть суміш і якщо знадобитися пропустіть через сито, можна це робити і без блендера, просто перетираючи суміш крізь сито. Після такого процесу, майбутній мармелад зі смородини змішати з 2 склянками цукру і знову варити. Цей сироп повинен увариться і стати густим. Це нагадує процес приготування варення. Щоб перевірити готовність візьміть трохи соку смородини на холодну тарілку, якщо крапля не розтікається означати, можна розливати по формочках, або використовувати одну цільну ємність, а потім коли мармелад зі смородини загусне розрізати по шматочках. Не забудьте, як і магазинний мармелад, свій домашній теж посипати цукром.

Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: мармелад, смородини

Рекомендовані рецепти:

Булочки "Кишеньки"
Липовий чай (рецепт)
Рис з брокколі
Курячий рулет в медовій глазурі
Закусочний торт "Полянка"
Смородиновий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: