Головна » Статті » Рецепти

Кавуновий мохіто
Кавуновий мохіто:

Листя м'яти 4 штуки
Лайм штуки
Цукор 1 їдальня ложка
Кавун м'якоть 120 р
Ром білий 60 мл
Лід склянки.

У великому келиху змішайте порвані листя м'яти, розрізаний на шматочки лайма і цукор. Товкачиком добре роздушіть, щоб лайм пустив сік. Додайте дрібно нарізану кубиками м'якоть кавуна і знову злегка потовчіть. Додайте ром і лід. Перемішайте і розлийте по келихах. Відразу подавайте.

Просмотров: 405
Категория: Рецепти |
| Теги: м'якоть, м'яти

Рекомендовані рецепти:

Банановий кекс з маком
Полуничний пиріг
Заливна шинка
"Веселі" мафіни
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Тортик "На графських руїнах"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: