Головна » Статті » Рецепти

Салат «Едельвейс»
Салат «Едельвейс»:

помідори 2 шт
огірок свіжий 1 шт
кукурудза консервована 1 банка
відварне м'ясо курки 150 гр
цибуля зелена за смаком
перець солодкий великий 1 шт
сухарики за смаком (саморобні)
часник за смаком
сіль і перець мелений за смаком
олія соняшникова або оливкова олія.

Овочі порізати не дуже дрібно, між тим м'ясо нарізати невеликими шматочками. Часник розчавити і порізати. Батон порізати кубиками і підсушити на сковороді. Заправити салат олією, посолити і поперчити. Зверху викласти сухарики. Перемішати перед подачею.

Просмотров: 579
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, салат

Рекомендовані рецепти:

М'ятне печиво "Мохіто"
Фруктові цукерки з медом
Манник
Грушева шарлотка
Тефтелі морквяно-м'ясні
Мармурове тістечко
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: