Головна » Статті » Рецепти

Гоголь-моголь з вином
Гоголь-моголь з вином:

1 яйце,
2 ст. л. .цукру,
2 ст. л. сухого білого вина
2/3 скл. молока,
мускатний горіх,
сіль за смаком.

Збити жовток, додати цукор, трохи солі, вино і молоко. Все знову збити. Потім з'єднайте зі збитим яєчним білком. Перед подачею до столу ще раз перемішати. Вилити в келих і наверх укласти «шапку» з збитих вершків або білків. Посип мускатним горіхом.

Просмотров: 629
Категория: Рецепти |
| Теги: Гоголь-моголь, збити

Рекомендовані рецепти:

Сорбе з чорної смородини
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Бабця яблучна
Салат з авокадо і бекону
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: