Головна » Статті » Рецепти

Пеппероната з курки
Пеппероната з курки:

1 кг курячого філе
4 великих солодких перцю
2 великих цибулини
6 зубчиків часнику
800 г томатів у власному соку
2 ст. л. рослинного масла
сіль і мелений чорний перець за смаком.

Куряче філе нарізати на невеликі шматочки. У сотейнику або каструлі з товстим дном на сильному вогні розігріти рослинне масло. В 3-4 заходу обсмажити курятину до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини на захід. Перекласти на тарілку. Цибулю нарізати півкільцями, часник крупно рубаємо. Викласти в сотейник лук і смажити, помішуючи, на середньому вогні близько 5 хвилин. Солодкий перець нарізати товстою соломкою. До цибулі додати перець і часник. Смажити, помішуючи, ще 5 хвилин. Повернути в сотейник куряче філе, додати розім'яті томати разом з соком. Додати солі за смаком. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під кришкою до м'якості перцю, близько 25 хвилин. При подачі посипати нарубаним базиліком.

Просмотров: 583
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, Вогні

Рекомендовані рецепти:

Творожник "Далматинець"
Салат з квасолі і курки
Сирне печиво з базиліком
Омлет з щавлем і сиром
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Теплий салат з пасти з креветками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: