Помідори,фаршировані салатом з курки та грибів: 6 великих помідорів 1 стакан відвареного курячого м'яса (філе, стегно), нарізаного невеликими кубиками 1 склянку обсмажених печериць 2 ст. ложки консервованої кукурудзи 2 ст. ложки солодкого перцю, нарізаного кубиками зелень петрушки зелена цибуля листя молодого шпинату або салату-латуку. Соус: 2 ст. ложки оливкової олії 1 ст. ложка лимонного соку 1 ч. ложка негострої гірчиці або зернистої гірчиці 2 ст. ложки майонезу сіль, чорний перець. Зрізати верхівки помідорів, вичистити м'якоть. У мисці змішати інгредієнти для салату, окремо змішати виделкою або маленьким віночком інгредієнти для соусу. Салат заправити і перемішати.Помідори викласти листям шпинату або латуку, ложкою розкласти салат помідори.Пропорції салату варіюйте за вашим смаком. Салат можна заправити просто майонезом, як варіант.
|