Головна » Статті » Рецепти

Салат з буряка
Салат з буряка:

4 середніх буряків
1 маленька червона цибулина
3-4 столові ложки йогурту без добавок або сметани
1/4 чайної ложки солі
1/2 чайної ложки цукру
1 столова ложка будь-якого фруктового оцту
трохи нарізаного зеленого цибулі для прикраси.

Відваріть буряк у шкірці протягом приблизно 1 години (щоб легко протыкалась виделкою). Дайте охолонути в холодній воді або при кімнатній температурі. Коли буряк охолоне, очистіть її. Наріжте тонкою соломкою буряк вручну або за допомогою овочерізки. Покладіть нарізану буряк у велику миску і додайте дрібно нарізаний червоний лук. Додайте буряк 1/4 чайної ложки солі, 1/2 чайної ложки цукру, 1 столову ложку фруктового оцту і 3-4 столові ложки йогурту або сметани. Перемішайте салат. Посипте зеленою цибулею і подавайте.

Просмотров: 411
Категория: Рецепти |
| Теги: чайної, буряк

Рекомендовані рецепти:

Рулет "Курятина в желе"
Італійські медові пончики
Баклажани по-італійськи
Смажені пиріжки з начинкою
Горіхові трубочки
Хлібні булочки з розмарином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: