Салат з буряка: 4 середніх буряків 1 маленька червона цибулина 3-4 столові ложки йогурту без добавок або сметани 1/4 чайної ложки солі 1/2 чайної ложки цукру 1 столова ложка будь-якого фруктового оцту трохи нарізаного зеленого цибулі для прикраси. Відваріть буряк у шкірці протягом приблизно 1 години (щоб легко протыкалась виделкою). Дайте охолонути в холодній воді або при кімнатній температурі. Коли буряк охолоне, очистіть її. Наріжте тонкою соломкою буряк вручну або за допомогою овочерізки. Покладіть нарізану буряк у велику миску і додайте дрібно нарізаний червоний лук. Додайте буряк 1/4 чайної ложки солі, 1/2 чайної ложки цукру, 1 столову ложку фруктового оцту і 3-4 столові ложки йогурту або сметани. Перемішайте салат. Посипте зеленою цибулею і подавайте.
|