Головна » Статті » Рецепти

Морквяно-апельсиновий десерт
Морквяно-апельсиновий десерт:

2 моркви
1 яблуко
1 апельсин
1 банан
25 г родзинок
3 ст. л. подрібнених ядер волоських горіхів
цукор за смаком.

Моркву очистити і натерти на дрібній тертці. Яблуко, апельсин і банан очистити і не крупно нарізати. Підготовлені інгредієнти змішати, додати родзинки, подрібнені горіхи і цукор за смаком. Якщо салат виходить не дуже соковитий, можна влити трохи апельсинового соку.

Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: очистити, смаком

Рекомендовані рецепти:

Печиво із злакових пластівців
Коржики на кефірі "від бабусі"
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Повітряні сирники
Голландський салат з оселедцем
Печиво з фісташками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: