Головна » Статті » Рецепти

Шашлик з баранини
Шашлик з баранини:

М'ясо 500 г
Перець, чебрець, сіль по 1 ч. л
Сік 1/2 лимона
Цибуля 2 шт
2 шт. Перець

М'якоть баранини обмити, нарізати невеликими шматочками, додати чорний перець, чебрець, лимонний сік, 2 ст. л рослинного масла і маринувати протягом 2-х годин. Очистити цибулину і нарізати кільцями, солодкий перець розрізати на 4 частини, видалити серцевину і нарізати кубиками.Нанизати на шампур по черзі: шматочки м'яса, цибуля і перець, шампур викласти на змащену жиром сковороду й запікати на середньому вогні близько 10 хв, потім посолити.

Просмотров: 615
Категория: Рецепти |
| Теги: баранини, перець

Рекомендовані рецепти:

Торт "Посмішка негра"
Шоколадний кекс
Трюфелі з апельсинових скоринок
Кекс апельсиновий-шоколадний
Оладки з чорницею
Шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: