Головна » Статті » Рецепти


Банановий пудинг:Згущене молоко 400 гХолодна вода 1 склянкиСуміш для ванільного пудингу 85 рВершки для збивання 2 склянкиМаложирні ванільні вафлі 36 шт.Банани, порізані скибочками 3 шт. середнього розміру.Змішайте згущене молоко, воду і суміш для пудингу до однорідного стану. Додайте охолоджені збиті вершки. Викладіть один стакан суміші на дно форми для запікання. Накрийте третин частиною вафель і скибочками бананів. Зробіть ще один шар. Охолодіть кілька годин перед подачею.
Переглядів: 628
Рецепти | | Коментарі (0)

Помідори по корейськи:2 кг помідор порізати крупно (навпіл)4 шт. болгарських перцю2 головки часникузелень.Заправка:100 гр. оцту100 гр. ростить. масла100 гр. цукру2 ст. л. солі.Перець, часник перекрутити на м'ясорубці . Перемішати. Зелень порізати. Укладати шарами в 3-х літрову банку: помідори, потім суміш з овочів, зелень. Банку закрити кришкою і поставити в холодильник в перевернутому вигляді на горлечко. Це для того, щоб через 8 годин вже було готове до вживання згори. Ввечері зробила, вранці вже готово! А після можна тримати в звичайному положенні. На наступний день ще смачніше!
Переглядів: 614
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирний десерт «Будиночок»:200 грам сиру10 столових ложок цукру250 грам вершкового масла4 ложка какао15 штук пісочного печива.Масло розм'якшити. В мисці розтерти 150 грам масла з п'ятьма ложками цукру і чотирма какао. На пергаментний папір намазати шаром завтовшки 0,5-0,8 див. На нього зверху викласти печиво прямокутником 3х5. До сиру додати 100 грам розм'якшеного масла і 5 ложок цукру, добре перемішати. Сирну масу викласти на середній ряд печива. Згорнути в трикутний рулет. Поставити на 5-6 годин на холод або в холодильник. Потім акуратно звільнити будиночок від паперу і покласти на блюдо. Подавати можна нарізаною на шматочки товщиною 2...
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясні рулетики з картоплею в вершках:М'ясо 500 гр.Яйце 2 шт.Вершки 33%-3 стіл.л.+200 гр.(для заливки)Зелень кріп 1.Часник 2 зубч.Збити 2 яйця+вершки+зелень+щіпка солі.На змазаний. і разогр. сковороді спекти омлет.Остудити його,змастити трохи майонезом,згорнути трубочкою і нарізати на невеликі шматочки. М'ясо нарізати порцион. шматочками,відбити,змастити сумішшю(сіль,перець,часник).На кожен шматочок м'яса покласти по шматочку омлету,згорнути рулетом. Форму для запікання змастити,викласти м'ясні рулети,поруч картоплю(кружечками). Поставити в розігріти. духовку на 20 хвилин. Потім дістати залити вершками і запікати ще 30 хвилин. Перед подачею полити ароматним часниково-кроповим маслом.(змішати 2 стіл.л. розм. вершкового масла+2 зубч. часнику+кріп).
Переглядів: 563
Рецепти | | Коментарі (0)

Кисло-солодкі баклажани по-корейськи:4 середніх баклажана2 солодких перцю1 велика морква1 велика цибулина3 зубки часнику(великі)мелений червоний і чорний перецькріп і петрушка1-2 ч. л. коріандру прогріти і потовкти(або вже меленого)1-2 ст. л. винного або яблучного оцту(або сік лимона)ростить.масло для смаження і заправкикунжутсіль1 ч. л. меду або цукрусоєвий соус.Баклажани з шкіркою порізати уздовж тонкими смужками(1,5-2 см завтовшки) посипати неповної столовою ложкою солі, пом'яти руками і залишити на ніч у холодильнику(краще добу солі). Від тривалого лежання в солі вони стають як би провяленными і відмінно зберігають форму, як не заважай їх...
Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

Карамельний пиріг:1 яйце100 мл молока20 г ванільного цукру для самого флану1/2 ст. л. цукру для карамелі.Яйця змішати з цукром. Додати тепле молоко і процідити. Для карамелі розтопити на сковорідці цукор, довести до бажаного кольору і потім розлити по формах.Коли карамель охолоне, налити поверх неї яєчну суміш. Поставити формочки у велику форму, поставити в духовку і налити у велику ємність окріп, щоб він доходив до середини формочок. Готувати близько години при 150°С. Остудити до кімнатної температури і поставити в холодильник на кілька годин. Готовий пиріг вийняти з форми (для цього потрібно провести ножем уздовж стінок) і перевернути...
Переглядів: 561
Рецепти | | Коментарі (0)

Ясні «ватрушки»:Фарш 500 грамСир плавлений ( Хохланд «Вершковий» брикет) 150 грамСир 300 грамСир твердий тертий 100 грамЯйце куряче 1 шт.Спеції сіль, перець, сухий часник. В м'ясний фарш додаємо тертий сир, спеції і 1 сире куряче яйце. Сир змішуємо з плавленим сиром. З фаршу робимо гнізда і наповнюємо їх сирною начинкою. Запікаємо при 180 градусах 40 хвилин. Зверху присипаємо зеленою цибулею або зеленню.
Переглядів: 577
Рецепти | | Коментарі (0)

Брускетта з помідорами:Половина білого хліба3 помідораоливкова олія,орегано, сіль,3 зубчики часнику,базилік.Білий хліб нарізаємо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді або на грилі до золотистої скоринки. Теплі скибочки хліба натираємо часником. Часник можна продавити через прес і масою змастити хліб. Помідори нарізаємо кубиками. Змішуємо з нарізаним базиліком, оливковою олією і сіллю. Орегано розтираємо між пальцями і додаємо до помідорів. На кожну скибочку хліба викладаємо помідори і прикрашаємо базиліком безпосередньо перед подачею.
Переглядів: 613
Рецепти | | Коментарі (0)

Овочева запіканка з фаршем:700-800 г яловичого фаршу6 середніх картоплин1 велика ріпчаста цибулина1 середній баклажан3-4 середніх помідорасир (можна і без нього)свіжий фіолетовий базиліколивкова оліясіль,перець,орегано.
Переглядів: 556
Рецепти | | Коментарі (0)

Риба в шинку:Хек 800 р.Можна взяти будь-яку іншу морську рибу або філе риби.Кабачки 2 середніхЧасник 4-5 зубчиківСільПерець чорний меленийПриправа для рибиБорошно для паніруванняРослинна оліяРибний бульйон 150мл.Зварити з кісточок, рибних обрізків.Кетчуп «Помідорний» 6 ст. ложокСир твердий 50гЗелень петрушки і кропуЛистя салату для прикраси.Рибу почистити, порізати на шматки, вийняти кісточки. Отримане філе посолити, поперчити і приправити. Обваляти рибу в борошні і обсмажити на рослинному маслі. Кабачки помити і розрізати уздовж на скибочки товщиною 0,5 див. Деко змастити олією і викласти кабачки одним шаром. Змастити маслом і поставити...
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 1211-1220 1221-1230 1231-1240 1241-1250 1251-1260 ... 4691-4700 4701-4708